13 Ağustos 2011 Cumartesi

LORENZ X3 TOPRAK AYARI

PULSE-GBS teknolojisi özellikle geniş alanlı derin arama yapılacak bölgeler için uygundur. Hem büyük hem de küçük hedefleri aramak için uygundur ayrıca arama esnasında güçlü bir manyetik alan oluşturur ve böylelikle mineralli topraklarda çok derinlere kadar ulaşabilir. Özellikle geçirgen topraklarda ve tuzlu suda DEEPMAX X3'nin performansı olumsuzluklardan etkilenmez.
Küçük altın ya da gümüş objelerin çok derinden yerlerinin belirlenmesinde
(35 cm DD arama başlığında metal ayrımı vardır) Su geçirmez başlıklar, teleskopik sap sistemi ile beraber kullanılarak yüksek verim elde edilebilir. Doğal olarak, hangi arama başlığını kullanıyorsanız dedektör ünitesi elektronik olarak kendiliğinden uygun arama sistemine adapte olacaktır. Bütün metaller akustik olarak hoparlörden ya da kulaklıktan kullanıcıya bildirilir.

Özellikler
Click the image to open in full size.
Her tip metale yüksek hassasiyet.Click the image to open in full size.Büyük başlıklar ile doğru ve hatasız hedef bulma.Click the image to open in full size.Sert ve sağlam mekanik yapıClick the image to open in full size.Çeşitli arama ve hedeflere göre farklı işlevlerde arama başlıkları Click the image to open in full size.Parazit ayırımı için frekans kontrolüClick the image to open in full size.Çok büyük hedeflerde maksimum ve en derin arama yapabilme kabiliyeti.Click the image to open in full size.Tekli veya çiftli indiksiyon balansıClick the image to open in full size.Kulaklıkla hassas arama imkânıClick the image to open in full size.Sinyal kuvveti bar grafiği, hedefin boyutuna ve iletkenliğine göre hedefi EDDY CURRENT sistemine göre ekranda numaralı değerini bildirme, ferrous(demirli)/ non-ferrous(demirsiz) hedef tanımlama ikonu, Click the image to open in full size.Ekranda batarya kontrolü.Click the image to open in full size.Arama modu özelliklerini LC ekranında gösterme özelliği.Click the image to open in full size.Geliştirilmiş AUTO fonksiyonu sistemi.
Click the image to open in full size.
Yeni GROUND balancing systems (Toprak balans sistemi) ve Double D başlıkları ile demirsiz metal objeleri bulma özelliğiClick the image to open in full size.Ağırlık kontrol kutusu 1600 g Taşıma çantası (LDX3 ile birlikte) 7300 gClick the image to open in full size.Omuzluk ve kemer kayışı ile birlikte batarya kutusu 3300 g Click the image to open in full size.Frekans Saniyede 2100/1400 pulse Güç Kaynağı 12 V/7,2 AhClick the image to open in full size.Pvc Çerçeve Başlık 1mx1m Arama Bobini 35cm DD Click the image to open in full size.Batarya 12V Şarjör 100-240V ,Click the image to open in full size.Türkçe kullanım kılavuzu,Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder